FP7 - seventh framework programme


ROSTeu-ul saptamanaii 8 Iunie 2013

(10.06.2013)

ROSTeu, pentru al doilea an consecutiv, a gazduit stagiul de practica a 10 studenti din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, Facultatea de Administratie si Management Public, însotiti de un cadru didactic. 

Stagiul a avut loc in perioada 25 – 31 mai 2013 in conformitate cu prevederile Programului Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara nr. 2, Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii, domeniul major de interventie 2.1 “Tranzitia de la scoala la viata activa”, proiect: “Stagiile de practica ale studentilor - pas catre integrarea profesionala”, contract POSDRU/109/2.1/G/81434, beneficiar fiind Academia de Studii Economice din Bucuresti.

Programul de intalniri a tinerilor studenti a fost alcatuit din vizite de lucru la biroul olandez omolog ROSTeu, numit Neth-ER, la Comisia Europeana (Directia Generala Ocuparea Fortei de Munca, Afaceri Sociale si Incluziune, Agentia Executiva pentru Cercetare, Directia Generala Justiţie), la Parlamentul European (intalnire cu un europarlamentar roman si participare la o dezbatere), au vizitat Centrul pentru vizitatori al Parlamentului European si au intrat in contact cu activitatea unui ONG.

Atasat va prezentam actiunile Marie Curie care au apeluri deschise, un material realizat de studentii la practica, ca urmare a intalnirii lor ce a avut loc la Agentia Executiva pentru Cercetare (REA) a Comisiei Europene.

DOWNLOAD